Blog

Měním koncept hudebních networkingů na program Sebe – vědomý hlas.

Minulý týden se konal poslední hudební networking před prázdninovou pauzou. Už nějaký čas jsem cítila, že potřebuji udělat změnu, že si tato událost zaslouží jiný formát a zcela jistě jiný název.

Jdu k podstatě

Znovu jsem pročítala zpětné vazby účastníků, prohlížela fotky ze setkání, četla zprávy, které jsem od vás po setkáních dostávala, a dospěla jsem k tomu, že změna je nutná, protože podstata těch setkání je jiná.

Dospěla jsem k tomu, že mé hudební networkingy si zaslouží přejmenovat a udělat z nich půl/celo roční skupinovou práci s cílem – udělat ze sboristek sólistky. Udělat z expertek leaderky, které se nebudou bát svým hlasem ovlivňovat komunitu. Z jejich hlasu udělat Sebe – vědomý hlas. Od září toto bude fungovat jako uzavřená skupina.

Základem mé práce je bezpečí

I proto chci skupinu uzavřít pro náhodné účastníky, kteří by jakýmkoli způsobem narušili její chod a intimitu. Do skupiny se budou moci přihlásit jen pro účastníci stávajících hudebních setkání a noví lidé se do ní dostanou pouze po krátkém poznávacím rozhovoru se mnou. Jednorázová setkání budou výrazně dražší, chci zvýhodnit ty, kteří chtějí na rozvoji svého hlasu pracovat systematicky a dají tomuto procesu důležitost a prostor ve svém životě.

Změny budou, co nevidět, na mém webu. Pokud by byly jakékoli dotazy, neváhejte se na mě obrátit, ráda vám odpovím, co budu moci.

Cena půlroční /5 měsíční práce/

Pro účastníky z řad současných klientů hudebních networkingů platí přednostní předprodejová cena 650 Kč/1 setkání. Bude možné si koupit pouze balíček 5 setkání (září 2024 – leden 2025) za cenu 3250 Kč. V případě, že účastník nedorazí, cena se nijak nekompenzuje, ani se nedá domluvit náhradní termín nebo využít částku na objednání jiné služby z mé nabídky. Rezervace je závazná.

Jednorázová cena pro nové členy (po poznávacím rozhovoru se mnou) bude 1200 Kč za jedno setkání.

Co bude výsledkem našeho snažení?

Chci, abyste poznaly všechny polohy vašeho hlasu.

Abyste ho uměly použít. Abyste se nebály do něj opřít a použít ho ke stanovení hranic.

Abyste se nebály se ukázat v celé své síle i jemnosti.

V procesu poznávání a slaďování se s hlasem budeme hodně sdílet, experimentovat, odvažovat se improvizovat a ráda bych na konci celého (půl) roku udělala slavnostní zakončení se sólovým výstupem v některém klubu, abyste si vyzkoušely, jaké to je, postavit se na pódium a předvést se jako sólistka. Se songem, který bude vyjadřovat vaši podstatu.

Chcete se přihlásit?

Napište mi na mail email@marketaodvarkova.cz a já vám obratem pošlu přihlašovací link, až budou změny na webu hotové.

Přeji krásné prázdniny a příjemné léto.

Těším se na setkání s vámi.

Markéta Odvárková

O mně

Certifikovaná talentová koučka
pro hledání vašich talentů, unikátních dovedností, odlišností, originality a opravdovosti. Společně vaše poklady rozvineme a zakotvíme do života.

Hlasová koučka
pro odhalení barvy, síly a krásy vašeho pravdivého hlasu, pro splnění vašich odvážných snů

Průvodkyně na vaší vlastní cestě
při hledání cesty z chaosu, odstraňování nefunkčních přesvědčení a překážek, které brání naplnění potenciálu. Jsem s vámi i ve chvílích, kdy máte chuť se vším praštit a odjet na konec světa.