Blog

21.6.vychází mé první autorské album

Proč byste o tom měli vědět?

Jako hlasová a talentová průvodkyně (lepší slovo jsem zatím nenašla), vás vedu do podstaty a povahy vašich talentů a schopností i do tajů a nečekaných možností vašeho hlasu. Vedu vás, abyste ho využívali na maximum. Abyste vyšli ze svých automatismů a zkoušeli mluvit/zpívat/žít jinak.

Společně nacházíme nové způsoby, jak můžete pracovat, mluvit, zpívat, žít. To je ale teprve začátek. Pak je potřeba změny postupně do života integrovat. K tomu, abyste dělali věci jinak, potřebujete odvahu a vytrvalost. A určitý druh „tvrdohlavosti“ a rozhodnosti.

Tohle své dílo/svou zkušenost/nový hlas/nové nápady, musíte také umět prodat druhým, prosadit si je, aby v životě dostaly své místo a aby vám pomáhaly být tím, kdo jste.

Stejně jsem na tom byla já.

Od prvního momentu, kdy jsem zachytila první rým svých vznikajících básní, první texty, začátky refrénů, drobné hudební motivy, které jsem posbírala, jsem věděla, že to potřebuji dokončit a udělat z toho song. Tak vzniklo postupně 6 silných songů v českém jazyce, které dnes v noci vyjdou digitálně.

Tento rok jsem cítila impuls vybrat pár skladeb a nahrát si autorské album. V procesu spolupráce s producentem jsem ze sebe „dostala“ maximální koncentraci, zároveň jsem se dokázala uvolnit do přirozenosti (hlas hodně odráží tlaky a nepohodu), zvládla jsem zvládnout simultánní hru na klávesy a ustála tlak z nahrávání, metronomu a strach, že udělám chybu a znemožním se.

Po nahrávání přišla ta úplně nejhorší fáze. Zabřednutí do detailu a slyšení každé jemné nepřesnosti. Muka perfekcionismu v přímém přenosu. Nevím, kde jsem vzala sílu se nad ten proces povznést, nechat to tak, jak to je, a říct – pusťme to ven. Už je to měsíc, co jsem s rozechvělým hlasem řekla ANO, je to HOTOVÉ, pusťme to do distribuce.

Dnes v noci vyjde

Kolem 1. hodiny ráno 21.6. bude na světě. A vy můžete ochutnat ukázky z alba a rozhodnout se, zda si album koupíte nebo mě podpoříte symbolickou částkou pro odvážné, vášnivé a tvrdohlavé tvůrce – na číslo účtu: 8877117711/5500.

Ukázka titulní písně

zde – https://studio.youtube.com/video/vhkaTiytQY0/edit

Těším se na to, jak se vám bude líbit.

Co s vámi songy dělají, jestli u toho cítíte nějaké emoce, zda přicházejí vzpomínky na to, co jste sami prožili.

Napište mi, každého tvůrce potěší, když vyvolá reakci a interaguje s publikem.

Maggie

Markéta Odvárková

O mně

Certifikovaná talentová koučka
pro hledání vašich talentů, unikátních dovedností, odlišností, originality a opravdovosti. Společně vaše poklady rozvineme a zakotvíme do života.

Hlasová koučka
pro odhalení barvy, síly a krásy vašeho pravdivého hlasu, pro splnění vašich odvážných snů

Průvodkyně na vaší vlastní cestě
při hledání cesty z chaosu, odstraňování nefunkčních přesvědčení a překážek, které brání naplnění potenciálu. Jsem s vámi i ve chvílích, kdy máte chuť se vším praštit a odjet na konec světa.